Justin Timberlake ja 50 Cent duetoivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja hiphop-tähti 50 Cent nähdään yhdessä lavalla tulevassa MOBO-gaalassa. Alunperin molempien miesten piti olla tuona iltana kumpikin omilla kiertueillaan ympäri maailmaa, mutta esiintyminen ratkaistiin lopulta huipputekniikan avulla.

Duon yhteinen Ayo Technology -kappale esitetäänkin nyt videon avulla siten, että 50 Cent nähdään 02 Areenalla Lontoossa ja Justin esiintyy suoran videolähetyksen välityksellä Yhdysvalloista käsin.

Timberlaken ja Fiftyn uskotaan olevan voitokkaita myös tuon illan palkintojenjaossa. Yksi illan palkintosuosikeista on Amy Winehouse. Hänen sukulaisensa ovat kuitenkin pyytäneet, ettei laulajalle myönnettäisi lainkaan palkintoja, koska ne voisivat rohkaista tähden itsetuhoista käytöstä. Palkintogaala järjestetään 19. syyskuuta.

Uusimmat