People Of K : Justified And Acient

Singlet · Stara.fi

Tämän päivän trendi dancemusiikin markkinoilla on tehdä uusia versioita tutuista hiteistä. Selvästi suurin osa uusista versioista on kuitenkin lähinnä surkeita tekeleitä, joiden rivien välistä on selvästi havaittavissa niin sanottu rip-off-tunnelma.

Tähän sarjaan kuuluu myös People Of K -projektin Justified And Acient, joka on uusi versio legendaarisen The KLF -duon vuonna 1991 julkaisemasta samannimisestä hitistä. Kappaleen vokaaleista vastasi tuolloin country-tähti Tammy Wynette, ja biisi oli varsin toimiva tanssiraita, vaikka ei kuulunutkaan The KLF:n suurimpiin hitteihin. Ensimmäisen kerran kappale julkaistiin tosin saman yhtyeen toimesta jo vuonna 1987.

Nyt siis kappaletta versioi People Of K ja mikrofonin varressa määkii Crystal. Kyseessä on halpa kopio alkuperäisestä, ja kaikilla osa-alueilla suoriudutaan heikosti alkuperäiseen verrattuna. Radio Edit on itsenäisenä teoksena sinänsä ihan välttävää tanssikauraa, mutta biisin historian tuntien kyseessä on todellinen rimanalitus.

Singlen pelastaa kuitenkin kakkosraita Almighty 2007 Mix, joka on hieman lähempänä alkuperäistä kappaletta. Sekään ei tosin toimi kovin hyvin tanssilattialla. Sinänsä on hienoa, että popparit tekevät covereita kunnioittaakseen alkuperäisiä, mutta kunnioitus vaatisi hieman tyylikkäämpiä biisejä. Kokonaisuutena tästä singlestä voi todeta, että ”Vältä halpoja kopioita”.

Pisteet 2/5

Uusimmat