P.Diddy pakotti miehen riisumaan housunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P. Diddy tunnetaan hyvänä seuramiehenä ja aktiivisena juhlien järjestäjänä. Perfektionisti artisti ei ole kuitenkaan iloisimmillaan, kun joku vieraista ei noudata juhlien tiukkaa pukukoodia.

Tämän sai huomata eräs vieras, joka saapui Diddyn asunnolla vuosittain järjestettävään White Partyyn. Nimensä mukaisesti juhlien pukukoodina on valkoinen, mutta eräs vieraista saapui juhliin kermanvärisissä housuissa. Turvamiehet eivät päästäneet miestä sisään, sillä Diddy oli määrännyt jättämään ulos vieraat, jotka eivät pukeudu kokonaan valkoiseen.

Juhliin kutsuttu mies joutui riisumaan housunsa portilla ja pukemaan ylleen Diddyn hyväksymät valkoisen housut, The Sun uutisoi. Juhlissa oli mukana myös lukuisia julkkiksia, kuten Mariah Carey, Donna Karan sekä Tommy Lee ja Brooke Shields. Myös supertähdet noudattivat tiukkaa pukukoodia.

Uusimmat