Britneyn uusia biisejä vuotaa yhä nettiin, kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin paluulevy on ilmeisesti jo valmis, sillä poptähden uutta musiikkia suolletaan internetjakeluun nyt lähes taukoamatta. Tällä hetkellä Britneyn uusista kappaleista ainakin seitsemän on jo julkaisu internetissä.

Osan kappaleista veikataan kuitenkin olevan levy-yhtiön tarkoituksella verkkoon vuotamia, eräänlaisia ruokahalun kasvattajia, jotka eivät mahdollisesti ole edes mukana lopullisella albumilla, WISE kertoo. Uusina kappaleina viimeisten parin päivän aikana ovat verkkoon päätyneet kappaleet nimeltä Got Me High, Your…, Been A While ja Everybody.

Aiemmin verkkoon vuodettiin kappaleet Gimme More, Cold As Fire ja Baby Boy. Voit kuunnella tuoreimmat kappaleet tästä tai ladata ne tästä. Gimme Moresta veikataan levyn ensimmäistä singleä, ja se onkin saanut jo runsaasti radiosoittoa Yhdysvalloissa.

Siviilielämänsä puolella Britney palkkasi viime viikolla yksityisetsivän pitämään silmällä ex-aviomiestään Kevin Federlinea. Samalla myös huhut tähden uudesta kihlauksesta ovat voimistuneet hänestä otettujen valokuvien perusteella.

Uusimmat