Halle Berry odottaa vihdoinkin lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi pariinkin otteeseen äänestetty näyttelijä Halle Berry odottaa lasta. Tieto raskaudesta vuoti julkisuuteen, kun Berry seuraavan elokuvan kuvauksia siirrettiin raskauden takia. Tähti itse vahvisti tiedon eilen illalla.

Alunperin Tulia -nimistä elokuvaa piti alkaa kuvata jo lokakuussa, mutta tuotantoyhtiö joutuu siirtämään projektia, koska Halle Berry on jo kolmannella kuulla raskaana, TMZ.com uutisoi. Muussa tapauksessa raskaus olisi näkynyt selvästi kuvausten loppuvaiheessa.

John Singletonin ohjaaman elokuvan piti saada ensi-iltansa vuoden 2008 aikana, mutta nyt kuvausten alkaminen on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. Berryn ohella elokuvassa piti nähdä myös Billy Bob Thornton. Berry seurustelee nykyisin mallina toimivan Gabriel Aubreyn kanssa.

Halle Berry on jo pidempään toivonut myös julkisesti tulevansa raskaaksi. Nyt supertähden pitkäaikainen toive on siis viimein toteutunut.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat