Luciano Pavarotti menehtyi kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu oopperalaulaja Luciano Pavarotti on kuollut. Syöpää sairastanut supertähti pääsi sairaalasta kotihoitoon vain pari viikkoa sitten, ja hänen tilansa huonontui nopeasti. Tenori kuoli viime yönä kello 05:00.

71-vuotias laulaja taisteli viimeiset päivänsä haimasyövän kanssa kotonaan Modenassa lääkäreiden, perheensä ja ystäviensä ympäröimänä, italialainen uutistoimisto AGI kertoi eilen. Haimasyöpä on yksi kuolettavimmista syövistä, mutta lääkärit pysyivät loppuun saakka toiveikkaina.

Pavarotti ehti esiintyä urallaan lukuisten pop- ja rocktähtien kanssa. Hänet nähtiin estradeilla esimerkiksi Bonon ja Liza Minellin kanssa. Viime viikolla Italian hallitus kertoi suunnittelevansa maineikkaan laulajan palkitsemista elämäntyöstään.

Pavarotti kävi vuonna 2006 New Yorkissa läpi leikkauksen, jolla hänen syöpäänsä yritettiin parantaa. Leikkaus ei kuitenkaan onnistunut.

Uusimmat