Pussycat Dolls Helsinkiin lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tyttöbändi Pussycat Dolls saapuu konsertoimaan Suomeen 8. lokakuuta, jolloin yhtye esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla.

Pussycat Dolls on amerikkalainen, kuudesta neitosesta koostuva tyttöbändi, joka aloitti uransa vuonna 1995 eroottisena tanssiryhmänä. Musiikkia Pussycat Dolls alkoi esittää vasta vuonna 2003. Viime vuosien aikana Pussycat Dolls on luonut itsestään muoti-ilmiön, jossa yhdistyvät r&b- ja hiphop -musiikkiin suuntautuva tanssimusiikki ja ärhäkän sensuelli live-esiintyminen.

Tällä hetkellä Pussycat Dollsin uraa potkii eteenpäin myös kaikkialla maailmassa nähty huippusuosittu tosi-tv-sarja, josssa ryhmä etsii joukkoonsa uutta jäsentä. Sarja nähdään myös Suomessa Subtv:llä tiistai-iltaisin.

Yhtye tunnetaan kuitenkin myös musiikillisesta annistaan. Ryhmän Don’t Cha -kappale oli yksi vuoden 2005 suosituimpia r&b-hittejä. Lisäksi myös Buttons, I Don’t Need A Man ja Beep ovat nousseet listojen kärkisijoille.

Yhtyeen keulakuvana vielä tällä kiertueella toimii Havaijilla syntynyt 28-vuotias Nicole Scherzinger. Muut yhtyeen jäsenet ovat Jessica Sutta, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt ja Melody Thornton. Pussycat Dollsin vierailijoina keikoilla on nähty lisäksi esimerkiksi Britney Spears, Cameron Diaz, Charlize Theron, Christina Applegate, Drew Barrymore, Jessica Simpson, Jordan, Kelly Osbourne, Lindsay Lohan, Lucy Liu, Nikka Costa, Pamela Anderson, Paris Hilton, Pink ja Tyra Banks.

Tunnetuista amerikkalaisista artisteista yhteistyötä Pussycat Dollsin kanssa ovat tehneet esimerkiksi Busta Rhymes, Snoop Dog, Timbaland, Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.am, Ludacris, Avant ja Pharrell Williams.

Uusimmat