Seksiä Big Brotherissa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tapahtuu ympäri vuorokauden. Eilen Tiina ilmoitti poistuvansa raskautensa takia talosta kesken kilpailun. Hän jättää BB-talon jo tänään palatakseen kihlattunsa luo.

Eilen illalla Timon ja Satun romanssi pääsi lopulta kunnolla valloilleen, eikä pari malttanut pysyä erossa toisistaan. Seksuaalisia vihjauksia heiteltiin pitkin iltaa varsinkin Timon puolelta, mutta Satukin oli mukana jutussa. Peiton alle päästyään pari ei kyennyt pitämään näppejään erossa toisistaan huonetoverien kuittailuista huolimatta.

Aki keskeytti Timon ja Satun toiminnan ja tiedusteli parilta, että harrastavatko he seksiä. Satu kiisti moiset oletukset, mutta peiton alla toiminta jatkui pimeyden turvin. Reilun tunnin kuluttua, muiden jo nukahdettua, tunnelma tiivistyi ja peiton rytmikkäästä liikkeestä päätellen sen alla tapahtui selvästi aikuisten asioita.

Uusimmat