Teinitähden alastonkuva olikin aito

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens joutui pari päivää sitten skandaalin kohteeksi, kun internetissä julkaistiin hänen alastonkuvansa.

High School Musical -elokuvien tähden alastonkuvan väitettiin ensin olevan väärennös, mutta nyt tähden taustavoimista on vahvistettu kuvan olevan aito, National Enquirer uutisoi.

– Kuva on otettu yksityiseen käyttöön. Se on henkilökohtainen asia, josta on ikävä kyllä tullut julkinen, näyttelijän tiedottaja valitteli tapahtunutta.

Kyseisessä kuvassa nuori näyttelijätär poseeraa täysin alastomana ilmeisesti omalle kännykkäkameralleen. Samaan kuvasarjaan kuuluu myös useita muita tähden itsestään ottamia alastonkuvia esimerkiksi kylpyammeessa ja riisumassa bikiniensä alaosaa.

Kohuttu alastonkuva löytyy jo lukuisilta verkkosivustoilta. Aiemmin Vanessa Hudgens kuvattiin telmimässä bikineissä rannalla. Kuvat löytyvät tästä.

Vanessa Hudgens debytoi valkokankaalla 14-vuotiaana vuonna 2003, jolloin hänet nähtiin elokuvassa Kolmetoista. Seuraavana vuonna hän oli mukana elokuvassa Thunderbirds. Viime vuonna Vanessa julkaisi myös levyn, jonka nimenä oli ytimekkäästi V.

Koska Vanessa on viime aikoina näytellyt lähinnä lastenelokuviin keskittyneen Disneyn leffoissa, voi kuvakohulla olla vaikutuksia myös tähden jatkomahdollisuuksiin yhtiössä.

PÄIVITYS KLO 21.50

Pian kuvan aitouden tunnustamisen jälkeen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Disney olisi antanut potkut Hudgensille. Viihdeyhtiö on nyt ilmoittanut, että tieto potkuista ei pidä paikkaansa. Teinitähti neuvottelee vasta seuraavasta roolistaan, eli käytännössä potkuja ei olisi edes voinut antaa.