Tiktak hajosi! Jäähyväiskiertue tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin tyttöbändi Tiktak on päättänyt lopettaa toimintansa. Vuonna 1999 levytysuransa aloittaneen yhtyeen lopettamiseen ei liity dramatiikkaa eikä erimielisyyksiä. Bändin jäsenet ovat päättäneet keskittyä tulevaisuudessa opiskeluihin ja muihin töihin.

– Olemme eläneet tätä bändiä jo vuosia ja nyt tuntuu siltä että on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Meitä jokaista kiinnostaa jo uudet asiat ja kujeet elämässä. Koko tämä kahdeksan vuotta on ollut aivan ihanaa aikaa ja olemme olleet todella onnekkaita, että olemme saaneet tehdä tätä yhdessä, Tiktak kommentoi lopettamistaan.

– Ihania muistoja jää paljon ja pysymme läheisinä ystävinä varmasti aina. Tämä kahdeksan vuoden aikana ystävyytemme on syventynyt niin lujaksi että sitä tuskin saa rikki mikään.

Yhtye ei pidä mahdottomana sitä, etteikö soitto soisi vielä joskus tulevaisuudessa. Siitä osoituksena on mm. se, että Tiktak menee tulevalla viikolla studioon nauhoittamaan uusia biisejä tulevaa kokoelmalevyään varten.

Tiktak julkaisee 7. marraskuuta koko uransa kattavan kokoelmalevyn Sinkut 99-07, josta valmistetaan kaksi erilaista painosta. Kokoelman ensimmäinen sinkku on Miten onni korjataan, joka toimitetaan radioihin ensi maanantaina.

Tiktak tekee Suomen suurimmat kaupungit käsittävän jäähyväiskiertueen marras-joulukuussa. Kiertueen keikkapaikat julkistetaan lokakuun alussa. Bändi esiintyy seuraavan kerran livenä Helsingissä Linnanmäellä lauantaina 15. syyskuuta. Tapahtuma on ikärajaton.