Ilmainen Messenger kännykkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Microsoft ja Nokia ovat julkaisseet Windows Live Messenger -ohjelman Symbian 60 -sarjan matkapuhelimille. Ohjelma toimii uudemmissa puhelinmalleissa, joissa on S60 3rd Edition -käyttöjärjestelmä.

Ohjelmasta on aluksi tarjolla Nokian verkkosivuilla ilmainen versio, mutta se voi jatkossa muuttua maksulliseksi. Tässä vaiheessa kuluttaja maksaa siis vain datasiirtomaksun. Ilmaisen Windows Live Messenger -ohjelman voi ladata tästä, tästä tai pakattuina tiedostoina tästä. Ohjeita asennukseen löytyy tästä.

– Windows Live -palvelujen tuominen Nokian matkapuhelimiin osoittaa, että olemme sitoutuneet laajentamaan käyttäjien verkkoelämää tietokoneista matkapuhelimiin ja näin edistämään uusia mobiilielämyksiä, Microsoftin Online Services Business -yksikön johtaja Steve Berkowitz kertoo.

Suomessa vastaavanlaista, mutta maksullista, palvelua tarjoavat Sonera ja Elisa, jotka molemmat perivät käytöstä kuukausimaksua. Soneran 5,90 ja Elisan 3,90 euron hinnat sisältävät tosin myös datasiirtomaksun.