Ilmainen Messenger kännykkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Microsoft ja Nokia ovat julkaisseet Windows Live Messenger -ohjelman Symbian 60 -sarjan matkapuhelimille. Ohjelma toimii uudemmissa puhelinmalleissa, joissa on S60 3rd Edition -käyttöjärjestelmä.

Ohjelmasta on aluksi tarjolla Nokian verkkosivuilla ilmainen versio, mutta se voi jatkossa muuttua maksulliseksi. Tässä vaiheessa kuluttaja maksaa siis vain datasiirtomaksun. Ilmaisen Windows Live Messenger -ohjelman voi ladata tästä, tästä tai pakattuina tiedostoina tästä. Ohjeita asennukseen löytyy tästä.

– Windows Live -palvelujen tuominen Nokian matkapuhelimiin osoittaa, että olemme sitoutuneet laajentamaan käyttäjien verkkoelämää tietokoneista matkapuhelimiin ja näin edistämään uusia mobiilielämyksiä, Microsoftin Online Services Business -yksikön johtaja Steve Berkowitz kertoo.

Suomessa vastaavanlaista, mutta maksullista, palvelua tarjoavat Sonera ja Elisa, jotka molemmat perivät käytöstä kuukausimaksua. Soneran 5,90 ja Elisan 3,90 euron hinnat sisältävät tosin myös datasiirtomaksun.

Uusimmat