Justin Timberlake löi kuvaajaa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake tunnetaan yleensä rauhallisesti käyttäytyvänä miehenä, mutta joskus julkisuuden paineet käyvät ilmeisesti ylivoimaisiksi.

Verkossa leviää nyt YouTube-video, jossa Justin lyö työtehtäviään rauhallisesti suorittavaa valokuvaajaa kasvoihin. Timberlake saapuu videossa hotellin eteen mustalla autolla ja nousee autosta hyväntuulisen näköisenä. Vielä pari sekuntia ennen iskua hän hymyilee kuvaajille portaissa.

Sisään astellessaan hän kuitenkin lyö yhtäkkiä kuvaajaa ja huudahtaa ”Pois tieltäni!”. Kuvaaja ei luonnollisestikaan osaa odottaa iskua. Poptähden neitimäinen lyönti ei toki ollut kova, mutta selvästi aiheeton, sillä kuvaaja ei edes ole Justinin tiellä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Stara tapasi Justin Timberlaken pari viikkoa sitten Lontoossa. Lue haastattelu tästä!

Uusimmat