Chris Cornell Staralle: En kasva aikuiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi Audioslave ja Soundgarden -yhtyeistä tutun Chris Cornellin Lontoossa. Soolouralle lähtenyt rocktähti tunnetaan nykyisin parhaiten tuoreimman James Bond -elokuvan tunnuskappaleesta. Projekti oli kuitenkin pitkän harkinnan tulos.

– Harkitsin vakavasti James Bond -teeman laulamista, koska epäilin tehtävän sopivuutta minulle. Innostuin projektista vasta, kun kuulin elokuvasarjan uudistussuunnitelmista, Chris Cornell kertoi Staralle.

Rokkarin roolista kahden lapsen vastuulliseksi perheenisäksi muuntautunut Cornell ei pidä lapsilleen kovin tiukkaa kuria.

– Minulla oli nuoruudessani paljon erilaisia eri asioiden aiheuttamia ongelmia, tiukat kasvatusperiaatteet olivat suurimpia koettelemuksiani. Tavoitteenani on antaa lapsilleni omista lapsuudenaikaisista kokemuksistani mahdollisimman paljon poikkeava lapsuus. Teemme perheessämme paljon asioita, jotka olivat aikoinaan minulta kiellettyjä. En kasva koskaan aikuiseksi.

Lue Chris Cornellin koko haastattelu tästä!