Beyoncen keikka peruttiin protestien takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen r&b-tähti Beyonce Knowlesin esiintyminen Malesiassa on jouduttu perumaan keikkaa vastustaneiden protestien takia.

Neitokaisen oli tarkoitus esiintyä Kuala Lumpurissa 1. marraskuuta, mutta keikka jää väliin useiden muslimiryhmien vastustuksen takia. Beyonce ei suostunut peittämään kurvejaan maan tavan mukaisesti, vaan jättää mieluummin keikan kokonaan väliin, Malesian Post uutisoi.

Toinen amerikkalaistähti Gwen Stefani suostui elokuussa samoihin vaatimuksiin, ja sai luvan esiintyä. Hän lupasi noudattaa paikallisia käyttäytymis- ja pukeutumissääntöjä, jotka kieltävät esimerkiksi paljaan ihon näkymisen rintojen yläosan ja nilkkojen välillä. Lisäksi lavalla ei saa halailla tai suudella. Säännöt koskevat myös ulkomaisia esiintyjiä.

Beyoncen keikan liput eivät ehtineet tulla myyntiin, sillä keikkajärjestäjä odotti lipunmyynnin kanssa siihen saakka, kunnes olisi saanut Beyoncen taustavoimilta kirjallisen vakuutuksen sääntöjen noudattamisesta. Lupausta ei tullut, joten keikka peruttiin ja protestoijat saivat tahtonsa läpi.