Kylie Minogue sensuroi alastonkohtauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kylie Minogue nähdään pian hänestä kertovassa White Diamond -dokumentissa, mutta poptähti on nyt itse vaatinut tekijöitä sensuroimaan siitä paljastavimpia paloja.

Kylie päästi kuvausryhmän seuraamaan elämäänsä vaikeina aikoina, kun hän taisteli rintasyöpää vastaan ja erosi miehestään Olivier Martinezista Showgirl Homecoming Tour -kiertueensa tiimellyksessä. Nauhalle tallentui siis arvokasta materiaalia Minoguen kulissien takaisesta elämästä.

Imagoaan varjeleva Kylie on nyt kuitenkin sensuroinut dokumentista useita kohtauksia. Eräässä sensuroidussa kohtauksessa hänet nähtiin esimerkiksi alastomana vaihtamassa vaatteita, jolloin näkyi myös hänen rintansa rintasyöpäleikkauksen jälkeen. Toisessa poistetussa kohtauksessa hän sai itkuraivarin Martinezin puhelinsoiton jälkeen.

Dokumenttia varten haastateteltiin myös Kylien entistä työtoveria Jason Donovania, mutta poppari halusi haastattelun pois dokumentista, koska ei voi nykyisin sietää Jasonia. Ohjelman on mainostettu paljastavan kaiken Kyliestä, mutta lopulta se paljastaakin vain sen minkä poptähti itse haluaa.

Kylie Minoguen seuraava albumi X julkaistaan 26. marraskuuta. Dokumentin ensi-ilta on Britanniassa 16. lokakuuta.

Uusimmat