Westlife: Spice Girlsit ovat pelkureita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi taannoin, kuinka maailmanhistorian menestynein tyttöbändi Spice Girls päätti siirtää paluulevynsä julkaisua, koska poikabändi Westlife julkaisi levynsä samana päivänä.

Ilmoituksesta innostuneet Westlifen jäsenet ovat nyt heittäneet niin sanotusti lisää löylyä kiukaalle. Bändin jäsen Kian Egan on nimittellyt Spice Girlsiä julkisesti jopa pelkureiksi. Molempien yhtyeiden oli määrä julkaista albuminsa 5. marraskuuta, mutta maustetytöt siirsivät julkaisuaan viikolla myöhäisemmäksi.

Levynsä menestykseen luottava Egan kertoi olevansa pettynyt päätökseen, sillä hän olisi nähnyt mielellään tiukan kilpailun yhtyeiden välillä. Erityisesti hän olisi nauttinut Mel C:n kukistamisesta, sillä hän on Kianin mielestä ilkeä, The Mirror uutisoi.

Spaissarit pelkäsivät kuitenkin poikabändin peittoavan heidän levymyyntinsä jo toistamiseen. Yhtyeet julkaisivat vuonna 2000 levynsä samana päivänä, ja tuolloin Westlife kukisti Spice Girlsin selvästi myymällä lähes 200.000 levyä enemmän ensimmäisen viikon aikana.