Ari Koivunen menestyy Japanin listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun viimeisimmän tuotantokauden voittanut Ari Koivunen menestyi viime kesänä hienosti kotimaansa albumilistalla, ja nyt albumi on noussut listoille myös muualla.

Koivusen esikoinen julkaistiin 24. lokakuuta Japanissa tuplaplatina-versiona. Kasarihenkinen heavylevy löytyy nyt yllättävän korkealta Japanin metallilistalta. Fuel For The Fire -albumi komeilee nimittäin parhaillaan listan sijalla 17. Toinen suomalaisyhtye HIM löytyy listalta vasta Koivusen jälkeen, Tune.fi kertoo.

Suomessa Ari Koivunen lohkaisi äskettäin albumiltaan kolmannen singlelohkaisun Angels Are Crying, joka on Timo Tolkin käsialaa. Esikoisalbumi on myynyt Suomessa tuplaplatinaa, eli yli 60.000 kappaletta. Levystä julkaistaan 14. marraskuuta erikoispainos, joka sisältää myös DVD:n.