Sekaisin suhteessa

Elokuvat · Stara.fi

Ben Stiller iskee jälleen elokuvateattereihin tyylilleen uskollisella komedialla nimeltä Sekaisin suhteessa. Leffassa Stillerin roolihahmo Eddie on poikamies, joka painostetaan isän ja ystävän toimesta pikavauhtia avioliittoon Lilan (Malin Akerman) kanssa.

Pari on ehtinyt tuntea toisensa vain muutaman viikon ajan, ja he pääsevät tutustumaan toisiinsa kunnolla vasta häämatkalla Meksikossa. Tulos onkin katastrofaalinen, kun Eddie huomaa olevansa kuin eri planeetalta tuoreen vaimonsa kanssa. Unelmien kaunotar onkin lapsenmielinen ja kovissa veloissa oleva entinen narkomaani.

Eddie pakenee auringossa itsensä polttanutta vaimoaan hotellin pihamaalle, jossa hän tapaa Mirandan (Michelle Monaghan). Pari ihastuu ensisilmäyksellä, mutta Eddiellä on synkkä salaisuus odottamassa hotellihuoneessaan. Pian hän kuitenkin olettaa, että Miranda tietää hänen olevan häämatkalla, mutta totuus onkin toisenlainen.

Elokuva on tyyliltään perinteistä Stilleriä, eli leppoisa perhekomedia. Se ei aiheuta juuri naurunremakoita, mutta on leppoisan kepeää viihdettä. Hiljalleen tarinasta kehkeytyy varsin herkullinen tarina, joka tarjoaa myös jännitystä ja tietenkin runsaasti myötähäpeää. Lopussa nähdään lyhyessä cameoroolissa Eva Longoria.

Genre: Komedia



Ohjaus: Bobby Farrelly, Peter Farrelly



Pääosissa: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman



Ensi-ilta: 2.11.2007



Kesto: 1:59

Pisteet 3/5