Mamban keulahahmo haukkuu roudareita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmäpop-yhtye Mamban keulahahmo Tero Vaara on raivostunut konserttien tekniikasta vastaaville roudareille ja kirjoittanut aiheesta kipakan kommentin.

Kirjoitus liittyy yhtyeen 24. marraskuuta heittämään keikkaan, jonka aikana toisen yhtyeen roudari tuli lavalle keräämään johtoja ja laitteita. Sen sijaan, että yhtye olisi hoitanut asian paikan päällä, Tero Vaara välittää sanottavansa yhtyeen verkkosivuston kautta koko ”avainnippujen kanssa kädet puuhkassa patsastelevalle wanna-be ammattikunnalle”.

– Kun mikä tahansa yhtye on lavalla, älä tunge itseäsi lavalle, vaikka olisit valittu Suomen ykkösroudariksi, pääöykkäriksi tai Aku Ankaksi.

– Anna tähdille työtauha ja muista: Yleisö ei ole seuraamassa sinun toimintaasi, vaan niiden, jotka sinun palkankin maksavat. Pysy poissa lavalta varsinkin naapuriorkesterin esiintyessä, vältyt monelta harmilta ja saat jatkossakin nauttia lounaasi tähtien pöydässä.

Stara tiedusteli kommentteja Vaaran kirjoituksesta alan ammattilaisilta. He tyrmäsivät laulajan avautumisen lapsellisena ja epäammattimaisena sekä muistuttivat, että juuri roudarit mahdollistavat esimerkiksi Mamban keikkailun.

Kirjoituksen aiheuttamasta kohusta ihmeissään oleva Tero Vaara on tänään jatkanut avautumistaan samaisella verkkosivustolla, jossa hän perää medioilta arvostelukykyä ja ihmettelee miksi esimerkiksi Ylen Pop-uutiset eivät ole vuosiin uutisoineet yhtyeen ”uusia julkaisuja, kulta- ja platinalevyjä, konserttikiertueita ja listamenestyksiä”.