Lordi keikalle Uuteen Seelantiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hirviöheavy-yhtye Lordi suuntaa maaliskuussa festivaalikeikalle Uuteen Seelantiin. Samassa tapahtumassa esiintyvät myös kasariheavyn legendat Kiss ja Ozzy Osbourne.

Kaksipäiväinen ROCK2WGTN -festivaali järjestetään pääsiäisenä Wellingtonissa. 22. – 23. maaliskuuta rokattava tapahtuma on Lordille merkittävä, sillä Kiss on yhtyeen musiikillisen ja visuaalisen innoituksen lähde. Lisäksi Mr. Lordi on Kiss Army Finlandin perustaja ja presidentti.

Vuoden 2007 aikana Lordi on keikkaillut esimerkiksi Ozzy ja Sharon Osbournen vetämällä Ozzfest-kiertueella Pohjois-Amerikassa. Tämän jälkeen yhtye oli Type O Negative -bändin lämmittelijänä niinikään Pohjois-Amerikan kiertueella, mistä he palasivat Suomeen marraskuun alussa.

Lisäksi Lordi-yhtye on kuvannut Dark Floors -kauhuelokuvan, joka tulee ensi-iltaan helmikuun alussa 2008.