StaraVideo 27 – 50 Cent (osa 3/3)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran videopodcastissa käydään tiedustelemassa hiphop-tähti 50 Centin kuulumisia miehen Suomen keikan lehdistötilaisuudessa. Tämä on viimeinen kolmesta 50 Cent -jaksosta.

Maailman tunnetuimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, saapui Suomeen suoraan Kroatiasta, jossa hän aiheutti pienimuotoisen skandaalin. Kohu-uutiset eivät kuitenkaan ehtineet Suomeen lehdistötilaisuuteen mennessä, vaan hyväntuulinen supertähti sai vastailla rauhassa muihin kysymyksiin.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.