Poppari ja Vanessa Minnillo salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

98 Degrees -yhtyee jäsenenä ja Jessica Simpsonin aviomiehenä tunnetuksi tullut poptähti Nick Lachey ja MTV-kanavan juontaja Vanessa Minnillo ovat mahdollisesti avioituneet kaikessa hiljaisuudessa.

Puolitoista vuotta seurustelleen parin kerrotaan astelleen alttarille ystävien ja sukulaisten läsnäollessa viime viikonloppuna Bahamalla, People-lehti kertoo. Vanessa ja soolouraansa aloitteleva Nick kuuluvat nykyisin maailman seuratuimpiin pariskuntiin, mutta salahäistä ei tihkunut juurikaan tietoja julkisuuteen.

Vanessalla oli lehden mukaan mukanaan kokonainen seurue kampaajia ja meikkaajia, kun hän saapui perjantaina Bahamalle valmistautumaan häihinsä.

Nick Lacheyn taustavoimat ovat kuitenkin kiistäneet avioitumisen ja ilmoittaneet Lacheyn viettäneen koko viikonlopun työskennellen kotikaupungissaan Cincinnatissa. Hänen kerrotaan tehneen viikonloppuna tiiviisti töitä NBC-kanavalla nähtävän Clash of the Choirs -televisio-ohjelman parissa.

Stara pirautti reilu vuosi sitten Nick Lacheylle Yhdysvaltoihin tämän ollessa toipumassa Yhdysvaltain kansallispäivän krapulastaan. Kuuntele Nickin haastattelu tästä tai lue tästä.