Jessica Simpson myöntymässä alastonrooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähden uransa kanssa painiskellut ja valkokankaallakin uraa huonolla menestyksellä kokeillut Jessica Simpson on jäänyt vaille lopullista läpimurtoa Hollywoodissa. Nyt neitokainen haluaa saada uraansa vauhtia.

Jessica Simpson harkitsee SAWF-julkaisun mukaan suostumista alastonrooliin valkokankaalla. Hänen mielestään itsensä riisuminen voisi olla se asia, joka tekisi hänestä vakavasti otettavan näyttelijän. Siitä huolimatta, että hänen perheensä ei ole asiasta kovin innoissaan.

– Jessica yrittää saada roolin, jolla hän asettaa itsensä oikeaan paikkaan Hollywoodin tähtikartalla. Ainoa kysymys on, että rooli edellyttää useita kohtauksia, joissa näyttelijä kuvataan täysin alastomana edestä päin, sisäpiiristä kerrottiin.

– Jessica on haluaa kuitenkin niin epätoivoisesti hyvää roolia ja elokuvaihmisten arvostusta, että hän on valmis tekemään sen jopa vastoin omaa ja perheensä halua.

Jessica Simpson ja hänen siskonsa Ashlee nousivat tähteyteen pitkälti perheen isän kovan työn tuloksena. Isän holhous on kuitenkin mennyt ehkä jo liian pitkälle, sillä aiemmin tänä vuonna Jessica joutui jättämään isän painostuksen takia väliin mahdollisen Oscar-roolin pornotähtenä.

Tällä hetkellä Jessican elokuvaura on niin suossa, että hänen seuraavan roolinsa on lähes pakko olla onnistunut. Hänen edellinen elokuvansa Blonde Ambition nimittäin floppasi pahasti. Stara tapasi Jessica Simpsonin pari vuotta sitten The Dukes Of Hazzard -elokuvan tiimellyksessä Lontoossa. Lue haastattelu tästä!