Tuomio Sienna Millerin alastonkuvista, katso uudet kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sienna Miller nähtiin syyskuussa viihdelehtien palstoilla alastomana hippinä. Salaa otetut valokuvat olivat peräisin hänen Hippie Hippie Shake -elokuvan kuvauksista.

Alaston tähti istuu kuvissa Lontoossa sijaitsevassa Ladbroke Grove -puistossa kukkaseppele päässään. Miller raivostui kuvien leviämisestä niin, että vei asian heti oikeuteen. Lisäksi hän jätti kokonaan tekemättä loput kyseisen elokuvan alastonkohtauksista.

Lontoolainen oikeusistuin on nyt määrännyt The Sun ja The News Of The World -lehdet maksamaan kuvien julkaisemisesta korvauksia Millerille. Molemmat lehdet omistava News International maksaa noin 50.000 euroa ja tähden oikeudenkäyntikulut. Oikeudenkäynti kuvaajaa vastaan jatkuu yhä.

Kyseessä on Britanniassa ennakkotapaus yksityisyyden suojasta tällaisessa asiassa. Kuvat on nimittäin otettu yleisellä paikalla, joka ei normaalisti sisälly yksityisyyden suojan piiriin.

Oikeuden päätös ei kuitenkaan koske Yhdysvaltalaisia verkkosivustoja, joihin on jälleen vuotanut samaan kuvasarjaan kuuluvia uusia kuvia. Sienna Millerin uudet ja aikaisempaa paljastavammat nakukuvat löytyvät tästä. Aika näyttää ryhtyykö Miller myöhemmin oikeustoimiin myös amerikkalaisia medioita vastaan.