MTV-kanavan väki osoittaa mieltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman viihdealan televisiokanavan, Music Televisionin, väki marssii ensi viikolla Yhdysvalloissa ulos työpaikoiltaan protestina yhtiön freelancertoimittajien kohtelulle.

Viacom-mediatalon omistama MTV Networks pyörittää MTV-kanavan lisäksi myös VH1, Nickelodeon, Comedy Central, Logo ja Spike -kanavia. Yhtiö ei nykyisin tarjoa freelancereilleen esimerkiksi työterveydenhuoltoa, vaikka ryhmään kuuluu myös useita vuosia talossa vakituisten työntekijöiden tapaan työskennelleitä toimittajia.

Ulosmarssien kaavaillaan alkavan ensi maanantaina, ja niiden arvioidaan kestävän koko viikon ajan. New Yorkin Times Squarelle ja Total Request Live -ohjelman kaupunkistudion edustalle Broadwaylle on lisäksi suunniteltu mielenosoitusta, Access Hollywood kertoi.