Jackass-elokuville jatkoa internetissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hullutteluryhmä Jackass on työstänyt aiemmin kaksi elokuvaa, jotka ovat päätyneet myös valkokankaalle. Nyt tekeillä on kolmas elokuva, joka saa ensi-iltansa internetissä.

Jackass 2.5 -työnimellä kulkeva leffa voi jättää valkokankaan kokonaan väliin, uutistoimisto AP kertoi tänään. Leffassa tullaan näkemään materiaalia, joka on kuvattu sarjan toiseen elokuvaan, mutta leikattiin pois lopullisesta versiosta. Tuotantoyhtiönä säilyvät Paramount ja MTV.

– Kyseessä on ensimmäinen suuren studion tuottama elokuva, joka julkaistaan internetissä, Paramount Pictures Digital Entertainmentin johtaja Thomas Lesinski kertoo.

Elokuva julkaistaan myöhemmin osoitteessa blockbuster.jackassworld.com. Julkaisupäiväksi kaavaillaan joulukuun loppupuolta. Samalla saralla on aiemmin tehnyt historiaa suomalainen Star Wreck, jota jaeltiin verkossa yli miljoona kappaletta.