Will Smith sai Manhattanin sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Will Smith sai äskettäin niskaansa ison kasan syytöksiä siitä, että on aiheuttanut valtaisan kaaoksen New Yorkin sydämessä Manhattanilla. Nyt tähti on pyytänyt julkisesti anteeksi aiheuttamaansa harmia.

Kyse on I Am Legend -elokuvan kuvauksista, joiden aikana Manhattanin kadut piti saada suljettua ihmisiltä ja autoilta. Sulkulistalla oli myös Brooklyn Bridge. Will Smith pahoitteli asiaa elokuvan ensi-illassa New Yorkissa.

– Haluaisin tehdä julkisen anteeksipyynnön New Yorkin asukkaille. Täällä oli muutamia katuja, jotka meidän piti sulkea elokuvan kuvausten aikana. Olen pahoillani, tähti saneli.

Richard Mathesonin kirjaan perustuvaa elokuvaa kuvattiin lokakuun 2006 ja huhtikuun 2007 välillä. Leffan tarinassa Will Smithin roolihahmo on ainoa eloonjäänyt New Yorkissa.