Ari Koivunen jahtaa karaoken maailmanennätystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Ari Koivunen on osallistunut parhaillaan meneillään olevaan karaoken maailmanennätysyritykseen Helsingissä.

Ari Koivunen karaoken ME-yritysAri Koivunen ja Giant Leap -yhtye ottivat osaa SingStar -pelin merkeissä tehtävään tempaukseen, joka on käynnistynyt Helsingin Lasipalatsissa jo 7. joulukuuta. Ari Koivunen osallistui tempaukseen tiistaina laulamalla muiden muassa Madonnaa ja Alice Cooperia. Giant Leap kantoi puolestaan kortensa kekoon keskiviikkona laulamalla Elviksen materiaalia.

Tarkoituksena on tehdä karaokelaulamisen maailmanennätys, eli kymmenen vuorokauden ja 240 tunnin karaokemaratoni. Mikäli kaikki sujuu hyvin, uusi ennätys saavutetaan maanantaina 17. joulukuuta kello 16.00. Tällä hetkellä karaokelaulamisen ennätys on 214 tuntia, minkä verran laulettiin kuluvan vuoden huhtikuussa Tokiossa, Japanissa.