Karate Kid -elokuvan pahis vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla teinipoikien supertähden, Karate Kidin, leffasarjan kolmannessa osassa hakannut näyttelijä Sean Kanan on tuomittu rattijuopumuksesta vankeuteen.

Sean Kanan tuomittiin torstaina Los Angelesissa viideksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen ja lisäksi osallistumaan 18 kuukaudeksi alkoholistien vieroitusohjelmaan, E! Online kertoo. Hän jäi kiinni rattijuopumuksesta aamuyöllä 18. elokuuta. Kyseessä oli hänelle jo toinen rattijuopumus, joten hän joutuu istumaan myös kaltereiden takana neljän päivän ajan.

41-vuotias näyttelijä on tehnyt Karate Kidin jälkeen lähinnä b-luokan rooleja eri televisiosarjoissa, kuten Kauniissa ja rohkeissa. Lisäksi hän on tuottanut pari elokuvaa. Parhaillaan hän kuvaa Jack Rio -nimistä elokuvaa, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.