Suora Mieti sitä -nettireality alkaa tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän mennessä kaksi kertaa järjestetty Mieti sitä -nettirealityohjelma saa jatkoa tänään perjantaina, kun sarjan kolmas tuotantokausi jyrähtää käyntiin.

Aiemmin Ylläksellä ja Kalajoella toteutettu ohjelma lähetetään tällä kertaa Tahkolta, jossa kilpailijat asuvat viiden päivän ajan nettikameroiden ristitulessa. Katsojat voivat seurata talon tapahtumia reaaliajassa verkossa ja äänestää lopulta oman suosikkinsa kilpailun voittoon. Ohjelma päättyy ensi tiistaina.

Tänä vuonna mukaan on valittu karsintojen perusteella yhdeksän ”himobailaajaa”. Lisäksi talossa nähdään julkkisvieraita. Ensimmäisen Mieti sitä -kilpailun voitti tamperelainen Senni Hosionaho ja toisen lappeenrantalainen Tomi Hyvärinen.

Mieti sitä -ohjelmaa voi seurata osoitteessa www.mietisita.fi.