Fanit raivostuivat Nightwish-keikan järjestäjälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen megasuosittu Nightwish esiityi eilen kauan odotetulla keikalla Jyväskylän Paviljongissa. Konserttia oli saapunut katsomaan noin kuusituhatta fania, mutta osalle heistä keikasta tuli todella suuri pettymys.

Konsertti nimittäin keskeytyi jo kolmannen kappaleen jälkeen tulipalon takia, ja yleisö määrättiin poistumaan tilasta. Sen jälkeen osalle asiakkaista ilmoitettiin, että heidän tulee hakea takit narikasta ja poistua paikalta. Yleisö totteli käskyä, mutta vain saadakseen myöhemmin kuulla, että keikka oli sittenkin jatkunut välikohtauksen jälkeen.

Staran Jyväskylästä saamien tietojen mukaan paikalta poistumaan käsketyt fanit ovat erittäin pettyneitä järjestäjien toimintaan. Osa harkitsee jopa korvausvaatimusten tekemistä, koska heille ei kerrottu keikan jatkumisesta.

Tänään Nightwish esiintyy Tampereella. Yhtyeen uutta Dark Passion Play -levyä on myyty Suomessa jo huimat 100.000 kappaletta.