24-sarjan Chloe’a luultiin prostituoiduksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa 24-televisiosarjassa tietokone-ekspertti Chloe O’Brianin roolia näyttelevä Detroitissa syntynyt Mary Lynn Rajskub on paljastanut, että häntä luultiin prostituoiduksi Los Angelesissa hänen etsiessään työtä.

– Kuljeskelin ympäriinsä pyjamahousuissa ja topissa, aurinkolasit päässä ja likainen reppu selässä. Eräs tyttö pysäytti minut ja kysyi etsinkö töitä, Mary kertoi WENN-uutistoimiston mukaan.

– Olin juuri lopettanut työni Kirstey Alleyn Veronica’s Closet -ohjelmassa, joten etsin töitä. Tyttö pyysi minut mukaansa ja vei minut kahvilaan, jossa hän esitteli minut mustiin pukeutuneelle ja kultaketjut kaulassa olleelle miehelle. Silloin tajusin, että mies oli parittaja.

Mary Lynn Rajskub lupasi harkita asiaa ja poistui pikaisesti paikalta. Näyttelijä on kiinnitetty mukaan 24-sarjaan vielä vuosien ajaksi, mutta parhaillaan on menossa kuvaustauko. Sarjan tuottaja ja päätähti Kiefer Sutherland viettää kuvaustauon vankilassa.