Katoliset raivostuivat Britney-huhusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katolinen ryhmä America’s Catholic League on ottanut niin sanotusti herneen nenäänsä huhuista, joiden mukaan poptähti Britney Spears nähtäisiin Neitsyt Marian roolissa tulevassa elokuvassa.

Kyseessä on ranskalaisen tuottaja Phillippe Rebboahin satiirinen elokuva Sweet Baby Jesus. Hänen kerrotaan pyytäneen Spearsia esittämään Jeesuksen äidin roolia. Katoliset ovat ilmoittaneet olevansa raivoissaan valinnasta, vaikka sitä ei ole vielä edes vahvistettu.

– Hän on väärä valinta rooliin. Hän sopisi paremmin päärooliin esimerkiksi elokuvaan nimeltä Monica (Lewinsky), ryhmän johtaja Bill Donohue totesi New York Daily News -lehdelle.

Elokuvassa 19-vuotias Maria on raskaana oleva teinityttö, joka on epävarma lapsensa isästä. Hän synnyttää lapsen Betlehemissä, Marylandissa, joulupäivänä ja uskoo, että kyseessä on Jeesuksen toinen tuleminen.