Poptähdellä miljoonan verovelat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Atomic Kitten -yhtyeestä soolouralle lähtenyt poptähti Kerry Katona on joutunut rahaongelmiin, kun verottaja karhuaa häneltä 700.000 punnan, eli tasan miljoonan euron rästejä.

News Of The World -lehden mukaan Katonan tulisi lyhentää velkaansa 200.000 punnalla jouluun mennessä. Tähti suunnittelee kuitenkin menevänsä oikeuteen vaatimaan lisää maksuaikaa.

– Kerryllä ei kerta kaikkiaan ole rahaa maksaa. Hänen raha-asiansa ovat todellinen sekasotku ja tilanteesta on tullut hyvin vakava. On jo saavutus, ettei häntä ole vielä asetettu henkilökohtaiseen konkurssiin, nimetön lähde kertoi.

Tähden tilanne ei ole täysin katastrofaalinen, sillä hän on saamassa ensi vuonna muhkean palkkashekin osallistumisestaan MTV-kanavan realityohjelmaan. Valoa on siis näkyvissä tunnelin päässä, mutta tähden perhe-elämä on vähintään yhtä sotkussa kuin raha-asiat.