Celine Dion kauhistui ”kuolemastaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulajatähti Celine Dion, koko nimeltään Céline Marie Claudette Dion, joutui taannoin kauhistuttavaan tilanteeseen, kun eräs kanadalainen lehti väitti hänen tehneen itsemurhan.

Maailman suurimpiin naistähtiin lukeutuva Dion ja hänen koko perheensä oli suunniltaan väitteistä, ja laulajatähti joutui ilmoittamaan sukulaisilleen, ettei hän olekaan kuollut. Erityisesti hänen äitinsä oli tolaltaan tapahtuneesta.

– Siinä kirjoitettiin, että olin tehnyt itsemurhan, ja että olin siis kuollut. Minun piti soittaa äidilleni, että en olekaan kuollut. Se oli kauhistuttavaa. Kuvittele, koko perheeni oli suunniltaan. En edes tiedä mistä väite tuli, Celine Dion kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Celine Dion esiintyy ensi kesänä myös Suomessa.