MTV3 suosituin televisiokanava

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3 on Staran lukijoiden mukaan paras kotimainen televisiokanava. Maikkari nousi selkeäksi ykköseksi, sillä peräti 38 prosenttia piti sitä suosikkinaan.

Toiseksi parhaaksi kanavaksi rankattiin Subtv ja kolmanneksi Nelonen. Subtv:n nosti ykköseksi 23 prosenttia ja Nelosen 19 prosenttia äänestäneistä. Heikoimmin menestyivät Yleisradion kanavat, jotka saivat kukin vain 3 – 4 prosenttia äänistä.

Hännänhuipuksi jäi 3 prosentillaan YLE TV2, kun lakkautettava YLE Extra sai 4 prosenttia äänistä. Kotimainen musiikkikanava Voice TV jäi sekin vain viiteen prosenttiin.

Kysely toteutettin Staran verkkosivustolla 12. – 18.12. välisenä aikana. Ääniä annettiin yhteensä 2.350 kappaletta. Staran lukijoiden keski-ikä on 23,2 vuotta, mutta vastanneiden voidaan olettaa olevan hieman keskiarvoa nuorempia.