Rihanna kiistää suhteen Josh Harnettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on kiistänyt jyrkästi huhut hänen ja näyttelijä Josh Harnettin välisestä suhteesta. Kyseisen huhun leviämiseen kyllästynyt tähti ruotii tapausta julkisesti nyt Allure-lehden sivuilla.

– Menimme New Yorkissa Pink Elephant -klubille ja hän tuli mukaamme. Sitten yllättäen seuraavana päivänä sain lukea, että olimme suudelleet ja halailleet toisiamme, Rihanna ihmettelee.

– En voi käydä julkkisystävien kanssa ulkona pitämässä hauskaa ilman, että ihmiset keksivät näitä juttuja. No, onneksi hän on sentään hyvännäköinen, eikö?

Useat kansainväliset uutismediat ehtivät tänään uutisoida, että Rihanna olisi kiistänyt suhteensa levypomo Jay-Z:n kanssa. Päivän mittaan tuli kuitenkin ilmi, että hän kiistää haastattelussa suhteensa nimenomaan Harnettiin. Robyn Rihanna Fenty on levyttänyt noin kahden vuoden ajan Def Jam -levymerkille, jonka johtaja Jay-Z on.