Britney ei tiennyt siskonsa raskaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin näkyvästi tiedot, joiden mukaan Britney Spearsin 16-vuotias pikkusisko Jamie-Lynn olisi raskaana.

Raskaudesta kertoi ensimmäisenä OK! -lehti, joka on haastatellut sekä pikkusiskoa että perheen äitiä. Heidän mukaansa raskaus on jo neljännellä kuulla, ja lapsen isä on Jamie Lynnin 19-vuotias poikaystävä Casey Aldridge.

Poptähtenä paremmin tunnettu isosisko on kuitenkin kiistänyt väitteet jyrkästi. Hän kommentoi huhuja shoppaillessaan eilen illalla Hollywoodissa, TMZ.com uutisoi. Lyhyen ja ytimekkään kommentin jälkeen Britney yritti kuitenkin saada tietoja siskonsa tilasta, ja hänen kerrotaan etsineen myös kyseistä viihdelehteä.

Popparin toiminnasta päätellen hänelle ei ole kerrottu pikkusiskon raskaudesta.