Britney Spearsia ei haluta American Idoliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin realityohjelmiin lukeutuva American Idol -kilpailu jää poptähti Britney Spearsilta väliin, ellei hän kunnostaudu toiminnassaan.

Spears haluaisi päästä esiintymään ohjelmaan markkinoiden samalla uutta levyään, mutta ohjelman vastaava tuottaja Nigel Lythgoe on asiasta eri mieltä. Hänen mukaansa Britneyn tulee koota itsensä, jos hän haluaa päästä esiintymään ohjelmaan, ja jos hän haluaa että ihmiset ottavat hänet tosissaan.

– Olisin ottanut Britney Spearsin viime vuonna, kun luulin hänen yrittävän saada kaiken taas normaaliksi. Tässä vaiheessa en kuitenkaan usko, että Britney voi tarpeeksi hyvin tehdäkseen mitään. Hänen pitää koota itsensä, Lythgoe kertoi Us Magazine -lehdelle.

Tuottaja kuitenkin korosti, että Britney Spears on lahjakas tähti, joka kaipaisi kuitenkin tällä hetkellä jonkun huolenpitoa.