PMMP ja lastenlaulut myyneet platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popduo PMMP on parhaillaan tauolla, mutta levymyynti rullaa kuitenkin hienosti. Yhtyeen syksyllä julkaistu lastenlauluja sisältävä Puuhevonen -albumi on nimittäin myynyt platinalevyyn oikeuttavat 30.000 kappaletta.

Puuhevonen sisältää tuttuja lastenlauluklassikoita PMMP:n omina versioina. Kappalevalinnat ovat tehneet PMMP:n Mira, Paula ja tuottaja Jori Sjöroos yhteistuumin.

– Ollaan valittu levyn kappaleet suhteellisen demokraattisesti ja yritetty olla täysin antautumatta meissä asuvien melankoliarakastajien armoille, eli etsittiin myös yhteisiä mieleisiä menevämpiäkin lastenlauluja, Paula kertoi.

– Lapset eivät kuuntele enää lastenlauluja. Haaveemme oli, että voisiko ne palauttaa takaisin lapsille.

PMMP-yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 160.000 kappaletta. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Leskiäidin tyttäret ylitti platinarajan vuorokaudessa julkaisun jälkeen ja levyä on myyty yli 40.000 kappaletta. Bändin toista Kovemmat kädet -levyä on myyty yli 85.000 kappaletta ja debyyttilevyä Kuulkaas enot! on myös myyty yli 40.000 kappaletta.