Spearsille teiniraskaudesta miljoonakorvaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin 16-vuotias pikkusisko Jamie Lynn Spears on parin viime päivän uutisointien mukaan raskaana, eli odottaa lasta 19-vuotiaalle poikaystävälleen.

Asian paljasti Jamie Lynnin ja perheen äidin haastattelun ja kuvat yksinoikeudella ostanut OK! Magazine. Paljastus harmitti luonnollisesti kilpailevia lehtiä, jotka joutuvat mässäilemään toisen median otsikoilla. Niinpä Us Weekly onkin nyt onkinut tietoonsa, että OK! maksaa raskaushaastattelusta perheelle huiman miljoonan dollarin palkkion.

Lehden mukaan perheen isä on raivoissaan päätöksestä myydä raskausjuttu nimenomaan OK! -lehdelle. Isän suuttumusta lienee pahentanut se, että raha kilahtaa sopimuksen mukaan perheen pankkitilille vasta kun Jamie Lynnin lapsi on syntynyt. Äiti saneli sopimukseen kuitenkin vielä ehdon, jonka mukaan Britney pitää jättää jutun ulkopuolelle.