Borat ja Ali G kuopattiin lopullisesti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan parhaiten Borat ja Ali G -hahmoistaan. Eilen hän kuitenkin ilmoitti päästäneensä molemmat suosikkihahmonsa ”eläkkeelle”.

Borat sai kunnian olla viime vuoden menestyksekkäimmän komediaelokuvan päätähtenä, ja myös Ali G on kerännyt suurta suosiota varsinkin DVD-julkaisuina. Nyt kummankin taru on lopussa, sillä Sacha Baron Cohen koki hahmojen suosion olevan jo riippakivi hänen luovuudelleen.

– Tämä on kuin joutuisi jättämään hyvästit rakkailleen. Suosion kanssa oli vaikeaa, vaikkakin se oli mahtavaa. Jokainen ihminen joka näkee Boratin, on sitten jo saanut sen kokemuksen. Ilmiö tavallaan syö itseään, Cohen kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

– Kaikki on ollut mahtavaa ja paljon hienompaa kuin olisin voinut koskaan toivoa.

Cohen on käyttänyt suuren osan kuluneesta parista vuodesta Borat-elokuvan tekemiseen ja elokuvan markkinointiin ympäri maailmaa. Tilaisuuksissa hän on esittänyt hahmoaan sen sijaan, että olisi antanut haastatteluita omana itsenään.

Molemmat nyt kuopatut alter-egot tulivat alunperin tunnetuksi suositusta Da Ali G Show -ohjelmasta, jota esitetään yhä lukuisissa maissa. Seuraavaksi Cohen alkaa työstää elokuvaa Bruno-hahmonsa ympärille. Kuvaukset alkavat ensi kesänä.