Smith: Hitler-väitteet ovat täyttä roskaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Will Smith on saanut juutalaisyhteisöt raivon partaalle, koska hänen väitetään todenneen lehtihaastattelussa, että Hitler oli hyvä ihminen.

Tähden itsensä mukaan hän ei ole missään vaiheessa sanonut tuollaista, vaan Daily Record -lehden toimittaja teki virheellisen johtopäätöksen hänen puheistaan.

– Edes Hitler ei herännyt aamuisin ja ajatellut, että tänään teen pahimman asian minkä tiedän. Luulen, että hän heräsi aamuisin tekemään jotain sellaista, joka oli hänen mielestään oikein, Will Smith lausui lehdelle.

Lausunto kiteytettiin artikkelin toimittajan tekstissä siten, että Smithin mukaan kaikki ovat pohjimmiltaan hyviä, myös Hitler. Lausunto levisi kulovalkean tavoin maailman lehdistössä, joka uutisoi Smithin kertoneen, että Hitler oli hyvä mies.

– Se on inhottava ja kauhea valhe. Se kertoo välinpitämättömien toimittajien vaarallisesta vallasta. Tunnen itseni hyväksikäytetyksi, ja minun oli pakko vastata näin mielipuoliseen vääristelyyn, Will Smith kertoi maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.

– Adolf Hitler oli häikäilemätön tappaja, joka on vastuussa maailmanhistorian suurimmasta joukkomurhasta, Smith totesi viestinsä lopuksi.