Spider-Man 3 -leffassa eniten virheitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden vaihtuessa on jälleen aika rankata lukuisia asioita järjestykseen. Yksi mielenkiintoisimmista on vuoden eniten virheitä sisältäneen elokuvan julkistaminen.

Tänä vuonna MovieMistakes.com -sivuston julkaiseman kyseenalaisen listan ykköseksi nousi Spider-Man 3. Elokuvassa on havaittu peräti 157 virhettä, jolla se nousi selvästi listan kärkeen. Leffan suosituin virhe on kohtaus, jossa taustalla näkyy Clevelandin maamerkkinä tunnettu The Terminal Tower, vaikka elokuva sijoittuu New Yorkiin.

Toiseksi eniten virheitä on löydetty elokuvasta Pirates Of The Caribbean: Maailman laidalla, josta löydettiin ”vain” 63 virhettä. Kolmanneksi eniten virheitä on elokuvassa Harry Potter ja Feeniksin kilta, jossa on 62 virhettä.

Yhteensä vuonna 2007 julkaistuista elokuvista löydettiin peräti kymmenen prosenttia enemmän virheitä kuin viime vuonna julkaistuista leffoista. Käytännössä virheitä löydettiin siis tänä vuonna yli tuhat enemmän.

Vuoden 2007 virheitä eniten sisältäneet elokuvat ovat:

1. Spider-Man 3 – 157 virhettä

2. Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla – 63 virhettä

3. Harry Potter ja and the Order of the Phoenix – 62 virhettä

4. Die Hard 4 – 41 virhettä

5. Transformers – 34 virhettä

6. Norbit – 30 virhettä

7. The Simpsons Movie – 30 virhettä

8. High School Musical 2 – 29 virhettä

9. 1408 – 28 virhettä

10. Hot Fuzz – 19 virhettä