Britney Spears raivostui kuvaajille, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears alkaa saada tarpeekseen elämäänsä häiritsevistä paparazzeista. Viime viikonloppuna poppari menetti malttinsa, kun hänen ympärillään parveilleet kuvaajat eivät antaneet hän ottaa kuvia omalla kamerallaan.

Keskellä katua seissyt supertähti menetti tilanteessa malttinsa ja alkoi raivota kuvaajille.

– Olen juuri kuin te. En näe mitään. En näe hel**tti mitään kun te kus**äät olette edessäni. Te pa**iaiset olette aina kotini ulkopuolella. Siirtykää! Britney raivosi.

Raivoamisen päätteeksi Britney heitti kameransa rikki katuun ja poistui paikalta autolla. Myöhemmin Spears palasi paikalle etsimään rikkomansa kameran muistikorttia, ja paparazzien avulla se lopulta löytyikin. Sen jälkeen poppari hyppäsi paparazzin kyytiin ja karautti Woodland Hillsiin huimaa ylinopeutta.

Myöhemmin kuvaaja kuljetti pinkkiin peruukkiin ja tiukkaan leopardikuosiseen asuun pukeutuneen Britneyn Penisula-hotelliin, jossa hän viihtyi aamuneljään saakka. Muut kuvaajat yrittivät turhaan tentata onnenpotkun saaneelta kuljettajalta illan tapahtumia. Videokooste tilanteista löytyy tästä!