Amy Winehousea vaaditaan oikeuteen Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse jäi 18. lokakuuta kiinni mietojen huumeiden käytöstä Bergenissä, Norjassa. Tuolloin kerrottiin, että Amy olisi sopinut asian maan viranomaisten kanssa, mutta tieto ei ilmeisesti pitänytkään paikkaansa.

– Asia on nyt sovittu Norjan viranomaisten ja Britannian konsulaatin kanssa. Asian seurauksena hän ei voi kuitenkaan matkustaa Yhdysvaltoihin, jonne hänen olisi pitänyt mennä ensi viikolla, Winehousen isä kertoi marraskuun alussa.

Nyt Winehouse on kuitenkin haastettu saapumaan oikeuden istuntoon Bergeniin, jossa hänen on määrä saada tuomionsa marijuanan hallussapidosta. Norjan viranomaiset kertoivat eilen, että syytetyn on saavuttava paikalle myös mikäli hän aikoo valittaa tuomiosta.

Lokakuisen pidätyksen jälkeen Amy Winehouse ja hänen miehensä Blake Fielder-Civil päästettiin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä. Aviomies ei kuitenkaan taida päästä oikeudenkäyntiin Norjaan, sillä hän istuu jo valmiiksi vankilassa Britanniassa.