Raskaana oleva Jessica Alba menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan miesystävänsä Cash Warrenin kanssa. Eilen vahvistettiin myös tieto siitä, että Warren on pian myös Alban aviomies.

26-vuotias Jessica Alba ja Cash Warren ovat nimittäin kihlautuneet. Tähden tiedottaja Brad Cafarelli vahvisti asian eilen uutistoimisto Reutersille. Huhut kihlautumisesta levisivät jo jouluna, kun Alba kuvattiin uusi timanttisormus sormessaan.

Tiedottaja ei suostunut vielä kertomaan mahdollista hääpäivää tai muitakaan kihlautumisen yksityiskohtia. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2004 saakka, jolloin he tapasivat toisensa The Fantastic Four -elokuvan kuvauksissa. Warren toimi kuvauksissa ohjaajan apulaisena, mutta on siirtynyt sittemmin tuottajan pestiin.

Jessica Alba vahvisti aiemmin tässä kuussa odottavansa lasta, jonka odotetaan syntyvän ensi kesän alussa. Tuoreimmissa kuvissa Jessican vatsanseutu on jo hieman pyöristynyt.