Kristiina Brask : Silmät sydämeeni

Singlet · Stara.fi

Idols-kilpailun finalisti Kristiina Brask julkaisi syksyllä Silmät sydämeeni -nimisen esikoisalbumin, joka myi nopeasti peräti kultaa. Nyt albumilta julkaistaan toisena singlelohkaisuna nimikkokappale, eli Silmät sydämeeni.

Kappale on edeltäjänsä tavoin kevyttä poppia, mutta nyt soundimaailma on selvästi tyylikkäämpi kuin 90-luvulle jämähtäneessä Nyt mä meen -kappaleessa. Yleislinja on janiwickholmmaista tuotantoa, eli hyvin radioystävällistä peruspoppia. Kristiinan käheä lauluääni on saatu hiottua juuri sopivaksi tätä raitaa varten, eikä laulu ole yhtään liian käheä.

Biisin koukku löytyy perinteiseen tapaan varsin onnistuneesta ja tarttuvasta kertosäkeestä. Myös bridge on tyylikäs. Kaikesta huolimatta kappaleen potku ei taida aivan riittää suuremmaksi hitiksi, mutta kyllä tällä ainakin radiosoittoa saadaan aikaan.

Pisteet 3/5

HUOM! Katso Kristiinan haastattelu Staran videopodcastina tästä!