Poptähti Christina Milian upeissa bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urallaan hieman varjoon jäänyt poptähti Christina Milian on Yhdysvalloissa tällä hetkellä kuuma nimi ainakin ulkomuotonsa suhteen. Paparazzit ikuistivat tähden upean bikinivartalon äskettäin Miami Beachin maisemissa.

Televisiossakin debyyttinsä jo tehneelle 26-vuotiaalle viihteen monitaiturille kaikki julkisuus on hyvästä, varsinkin kun Milianin neljäs studiolevy julkaistaan tänä vuonna. Suomessa tähden tunnetuin kappale on edelleen AM to PM, joka tanssitti suomalaista klubikansaa vuonna 2001.

Television lisäksi Milian on näytellyt myös useissa elokuvissa, kuten Be Cool ja Get Shorty -komedioissa, Love Don’t Cost A Thing -draamassa ja Pulse -kauhuelokuvassa.

Sooloartistina Milian ei ole tehnyt siis vielä suurta kansainvälistä läpimurtoaan, mutta hänen pankkitilinsä pysyy kunnossa muille artisteille kirjoittamiensa kappaleiden ansiosta. Christina on kynäillyt musiikkia muiden muassa Jennifer Lopezille.

Christina Milianin tuoreet bikinikuvat löytyvät esimerkiksi tästä!