Britney Spears saapui viimein kuulusteluihin, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on saatu viimein kuulusteluihin huoltajuuskiistaansa liittyen. Kevin Federlinen asianajajat ovat yrittäneet oikeuden päätöksellä saada popparia puhumaan jo lähes kuukauden ajan, mutta Britney on joka kerta jättänyt saapumatta paikalle milloihin mihinkin syyhyn vedoten.

Torstaina pinkkiin asuun pukeutunut Spears ilmaantui viimeinkin paikalle lakimiestensä kanssa, mutta ei kovin pitkäksi aikaa. Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan sai jututtaa poptähteä vain 14 minuutin ajan. Tästä syystä Kaplan vaatii oikeutta määräämään vielä toisen kuulustelun. Kuvia Britneyn saapumisesta löytyy tästä ja video poistumisesta löytyy tästä!

Britneyn piti alunperin saapua kuultavaksi jo 12. joulukuuta, mutta supertähti ilmoitti olevansa sairaana. Tästä ”sairastumisesta” huolimatta varsin hyvinvoivan näköinen Britney kuvattiin vielä samana päivänä autoajelulla ystävänsä kanssa. Edellisen kerran hänen piti saapua kuulusteluihin toissapäivänä keskiviikkona, mutta silloinkaan Spears ei saapunut paikalle.

Poptähti Britney Spears ja taustatanssija Kevin Federline ovat taistelleet verisesti kahden yhteisen lapsensa, 2-vuotiaan Sean Prestonin ja 1-vuotiaan Jayden Jamesin, huoltajuudesta toissakesäisestä avioerostaan lähtien. Tällä hetkellä lapset ovat Federlinen hallussa, ja Britney saa tavata heitä vain valvojan läsnäollessa.